Søg efter:

Hannerup- og Fuglsang Skov

Hannerup Skov og Fuglsang Skov udgør et stort sammenhængende naturområde, som rummer et hav af muligheder for friluftsaktiviteter. Der er mulighed for at bevæge sig rundt på afmærkede gå- og løberuter, samt en afmærket blindesti. I skoven findes et mountainbikespor, som er ca. 8 kilometer langt med omkring 225 højdemeter. Det er afmærket og velegnet for de fleste niveauer af ryttere. Herudover finder du også en god ridesti i skoven.

Tæt på parkeringspladsen ved Fuglsang Skov kan du besøge en indhegnet dyrehave med dådyr, hvor du kan være heldig at komme helt tæt på. Hvis du vil fodre dådyrene så husk, at de kun må få æbler og gulerødder (andre fødevarer fx pasta og brød giver dem ondt i maven). I Fuglsang Skov finder du også en skovlegeplads, hvor der er borde og bænke og plads til leg for både små og store børn.

Du finder ligeledes en legeplads med borde og bænke ved parkeringspladsen ved Hannerup Skov. Her er et stort område med forskellige boldbaner, som gerne må benyttes. Hvis du går forbi boldbanerne henover brovejen kommer du til et mindepunkt. På en bakketop står en stensøjle til minde om, at her lå en af de tyske bastioner, hvorfra Fredericia blev belejret i 1849. Neden for bakken findes en løvefontæne.

I den vestligste del af skoven findes Sortebro, som forbinder Hannerup Skov og Fuglsang Skov. Her står en af skovens ældste egetræer, der er flere hundrede år gammelt.

Området egner sig godt til en picnic i det grønne og er et dejligt naturskønt område, som helt sikkert er et besøg værd.

Hannerup- og Fuglsang Skov
Info:

Hannerup Engvej 1, Fuglsangvej 28

7000 Fredericia

Til stedets hjemmeside

Entré Gratis