Søg efter:

Klap en Fisk

 “Klap en fisk” på Hundested havn er en utrolig spændende attraktion for børn og voksne- den 75 kvadratmeter store flydende platform er udstyret med to lavvandede rørebassiner. Hver morgen i højsæsonen fyldes bassinerne med fiske fladfisk og krabber, så man kan komme helt tæt på havets forunderlige verden. 

Tag med på havnen og få en fantastisk oplevelse på den store oplevelsesplatform, hvor der kan klappes fisk og fanges krabber.

 

Hver morgen hentes forskellige fiskearter samt krabber ind fra Kattegat og Isefjorden af lokale fiskere, så der er friske fisk i bassinerne. Anlægget er døgnåbent, dvs. man kan besøge den når man vil, i hele perioden fra påske til slutningen af oktober. I vinter perioden er bassinerne lukket og uden fisk. 

Til information

 

Hvis der er net over bassinerne når man kommer betyder det ikke at der er lukket, tværtimod, skal man SELV fjerne nettet og stille det til side. Ligeledes skal dén som sidst er på platformen om aftenen lægge nettene på igen. Man skal ikke booke tid på platformen. Man møder blot op og den er åben for alle.  

Info:

 Nordre Beddingsvej 39, Hundested Havn

3390 Hundested

Til stedets hjemmeside

Entré Gratis