Søg efter:

Riplay - Børnenes Ribe

Riplay

Her er der oplevelser for børn i alle aldre og deres voksne. Her er der plads til bevægelse, leg, læring og udvikling.

Børnene kan gå på opdagelse i Riberhus Slot, klatre op i Stormflodssøjlen, svæve som fuglene i Vadehavs-området, spise medbragt kage eller madpakker i Vikingehusene og derefter bestige Galgebakken. Eller hvad med en tur på en af parkens 20 rutchebaner.

Her findes også Nordeuropas længste enkeltstående legeunivers, som er en forhindringsbane på 107 meter.

Alle aktiviteterne er omkranset af en 400 meter løbebane, ligesom der er gåstier rundt i parken.

Parken er bygget op af bæredygtige materialer, som eksempel er faldunderlag og løbesti blandt andet lavet af 24.000 genanvendte sportssko.

FN’s verdensmål nr. 7 om bæredygtig energi bliver formidlet og indlagt i aktiviteter, hvor børnene blandt andet selv kan skabe energi til at få opladet mobiletelefonen.
Esbjerg Kommune er centrum for skabelse af bæredygtig energi, og dette går igen i Riplay.

Efter et besøg i Riplay får man måske lyst til at høre mere om vikingerne, Vadehavet, stormflodssøjlen og hekseafbrændinger på Galgebakken. Og heldigvis er der gode muligheder for dette på Ribes mange museer for børn og voksne. En tur rundt i Ribe by er en oplevelse i sig selv. Der er mange gode grunde til at tage til Ribe som familie.

Leg og lær hos os. Vi formidler byens historie gennem små lydklip ved de forskellige aktiviteter. QR-koder leder videre til vores hjemmeside, Riplay.dk, hvor der findes links til flere fortællinger om Ribe.

Riplay - Børnenes Ribe
Info:

Sportsvej 8

6760 Ribe

Til stedets hjemmeside

Entré Gratis

Åben hele året, alle dage fra 8.00 til 22.00