Søg efter:

Vester Fjordpark, Aalborg

Lige ude for Aalborg midtby ligger Vestre Fjordpark, der er Aalborgs fantastiske svar på et stort friluftsbad og aktivitetsområde. Her er der et væld af muligheder for at skabe en uforglemmelig dag.

Vestre Fjordpark er et af aalborgensernes favoritsteder, når det kommer til hygge i det grønne nær vandet – og især om sommeren, for her er der mange muligheder for gode oplevelser for alle aldre. Den store park, der spænder over et areal på 165.000 m2, leverer nemlig seks forskellige aktivitetsområder. Det betyder, at du både kan tage en svømmetur, sejle i kano og kajak, windsurfe, prøve kræfter med SUP, spille volley, grille eller bare nyde solen og den skønne natur ved fjorden.

De seks områder, kaldet Stranden, Tangen, Kilen, Fladen, Krattet og Skoven har hver deres kendetegn, der til sammen gør Vestre Fjordpark helt speciel og pragtfuld. Ved Stranden finder du f.eks. vandbassiner i forskellige dybder med både klatrevæg og udspringstårn, i Kilen kan du være aktiv for fuld udblæsning, mens du nær Skoven finder en hyggelig grillplads.

Vester Fjordpark, Aalborg
Info:

Skydebanevej 14

9000 Aalborg

Entré Gratis