Søg efter:

Fisketrappen Bindslev

Ved Bindslev Gl. Elværk finder du den flotte fisketrappe. Trappen har et rigt fiskevand med både laks og ørreder. Vær heldig og se fiskene hoppe fra bassin til bassin i fiskenes opgangstider.

En af Nordeuropas smukkeste og bedste fisketrapper.

16 km uden for Hirtshals finder du Bindslev Gl. Elværk, og det er her, du kan se den flotte fisketrappe. Fisketrappen ligger ved Uggerby Å, som har et rigt fiskevand med både laks og ørreder.

Pga. de mange fisk i Uggerby Å var det nødvendigt at bygge en fisketrappe ved Bindslev Gl. Elværk. Trappen blev bygget i 1976 af kampesten og er til gavn for de mange fisk. På denne måde har fiskene mulighed for at springe fra bassin til bassin. Er du heldig, ser du måske de mange fisk springe ved fisketrappen. Dette er en helt særlig oplevelse, som kan opleves under fiskenes opgangstider.

Så besøg Bindslev Gl. Elværk og stress af ved lyden af Fisketrappen. Der er mulighed for at nyde åens lyde og den friske luft ved elværket. Ved p-pladsen er der indrettet spiseplads med borde og bænke. Børnene kan lege på naturlegepladsen. 

Læs mere om Bindslev Gl. Elværk og Fisketrappen her.

Fisketrappen Bindslev
Info:

Sdr. Bindslevvej 2

9881 Bindslev

Entré Gratis