Søg efter:

Skattejagten Juelsminde Rundt

Kalder alle landkrabber! Tag med på en eventyrlig og sjov skattejagt i Juelsminde. Der er garanteret en hyggelig og aktiv stund for hele familien, endda med en gratis medalje til de mindste som bevis for bedriften.

Skattejagt i Juelsminde

Splitte mine bramsejl! Er du også ude efter at få den berygtede Juelsmindemedalje? Så skal du da have et skattekort. Og jeg vil gerne dele mit eneste eksemplar. Men kun med dig! (Psst. du kan også få et gratis eksemplar af skattekortet hos Buchs Boghandel, der ligger få papegøje-hop fra Kompastorvet på Odelsgade). Og tag dig i agt – turen er 4 km lang, og du kommer til at udfordre både ben og hjerne, når du sammen med din familie skal løse spændende opgaver. 

Hvordan er det liige skattejagten fungerer?

Følg disse enkle trin og få medaljen:

  • Tag et gratis eksemplar af skattekortet hos Buchs Boghandel eller Titra Dekor (eller print selv hjemmefra). I Påskeugen kan skattekortet hentes hos Titra Dekor, når Buchs Boghandel holder lukket.   
  • Find alle punkterne på skattekortet, og løs opgaverne
  • Aflevér skattekortet hos de flinke mennesker i Buchs Boghandel
  • Få den speciallavede medalje med hjem, som et bevis på din bedrift

Har du brug for hjælp til at finde vej på turen? Så følg blot dette digitale kort

Rigtig god tur!

Måske Danmarks dejligste havneby

Den populære ferieby med cirka 4000 indbyggere byder på charmerende og hyggelig havne-byliv for hele familien, hele året rundt! Oplev byens spændende forretninger, kunsthåndværkere og spisesteder.

Ud over de mange attraktioner, du kommer forbi på skattejagten, er der mange andre sjove aktiviteter i byen: legepladser, krabbebroen på havnen, minigolf, exceptionelle vinterbader-faciliteter samt naturskønne cykel- og vandreruter.

Juelsminde ligger mellem Horsens og Vejle Fjorde, og den er det perfekte udgangspunkt for din ferie. Tæt på de store attraktioner i Østjylland, men uden for stresszonen, med plads til både afslapning og action.

Skattejagten Juelsminde Rundt er et samarbejde mellem Destination Kystlandet og Juelsminde Handelsstandsforening. Det Fælles Landdistriktsråd, Hedensted Kommune, har ydet et tilskud på 25.000 kr. til projektet. 

Skattejagten Juelsminde Rundt

Adressen:

Odelsgade 29

7130 Juelsminde

Til stedets hjemmeside

Entré Gratis